www.weymouthaapsalu.com    
 

 

Välkommen - Welcome!

Här har du kommit till en plats där städerna Weymouth och Haapsalu har slagits ihop. Desförinnan hade städerna 3468 engelska mil avstand genom hav och land, här är de för första gangen sammanslagna.

Tillsammanslutna, på alla levnadsomraden ifran varje stad har de kommit tillsammans just här. Denna Websida är början av en spännande vänskap som ska frodas mellan människorna i Weymouth och Haapsalu. När de börjar här kann de bli tvillingsstäder.

Tvillingsstädernas vänskap erbjuder början av spännande möjligheter och erfarenheter av att dela med sej, fira fester och lära sig om de olika kulturerna, spraken och levnadssätten. Det spelar ingen rall vem man är när man vill bli kamrater. Du kann vara en harfrissa, en politiker, en historiker, en heavy metal fan, en städerska eller en hundälskare, bara klicka på „Förbinda" sidan sa kann du hoppas på att fa tag pa nagra som vill dela ditt liv och dina interessen med dom på andra sidan havet.

W ligger på englands sydkust. Langt norr över ligger Haapsalu på Estonias westkusten. Dom liknar varandra bada är kuststäder med strandpromenad, vagigt hav och sand.

Hursomhelst, med tva olika bakgrunder kommer de att fa två mycket olika framtider. Weymouth blir större och större medans Haapsalu langsamt minskar i storlek. Haapsalu har sa mycket plats att bada städerna kunnde slas ihop och fa en gemensam framtid och bakgrund sa att människorna i staden kann stanna….

Hem

 
Geografi

Historia

Förbinda

Hallå!

Kalender
Sång och Korar
Fotografera

Bidra med

Stödar
Framtida
Tack